Wednesday, April 8, 2015

Tuesday Treats : Cerita Semalam


Seperti biasalah setiap hari Selasa pasti ada Tuesday Treats.
Selalunya kami menawarkan MINI Blueberry Cheese Cake & MINI Oreo Cheese Cake.

Tapi semalam 7 April 2015 kami tukarkan treats kami... hehehe...

MINI Snow Cheese Cake. 

Ada orang panggil cheese cake leleh... tak kisahlah nama apapun kan. Yang penting kaya dengan cream cheese dan ditabur pula dengan parutan cheddar cheese. Memang super yummy..


Masa nak frosting kan kek ni, suami tegur, eh... burger ke tu...?? ekekeke...
 Seperti biasa kek ni di minikan... dalam ukuran 10cm diameter dan 4.5cm height kurang lebih.


Ni la rupa paras MINI Snow Cheese Cake setelah difrost kan... masih mencari pemarut yang halus... hahaha... baru la snowy sangat kan nanti kek tu... kihkih...


Ni pulak feedback salah seorang customer yang menempah... :)

okeyh... untuk yang nak jugak MINI Snow Cheese Cake ni..???

MINI Treats masih sama untuk Tuesday Treats 14 April 2015.

Macam biasa boleh terus sms / whatsapp Fina 0126297981

Boleh jugak follow kami di facebook dan instagram

Amani Homebakers & @syarafinadilah (instagram)

No comments:

Post a Comment