Wednesday, April 8, 2015

Blueberry Tiramisu Reloaded


Tu diaaaa... aaii... telan ayaq liur ka..?? ehehehe...
Okeyh Blueberry Tiramisu Amani Homebakers dah reload di 
HRONA Top Vendor Boutique.

Kat mana butik ni..?? Terletak di Kota Fesyen Ayer Keroh, Melaka
Sebaris dengan Bank Islam... Tak susah pun nak carik...


Jangan lupa singgah nanti okeyh... :)

Sebelum kehabisan stok...

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete