Thursday, November 13, 2014

Tak menang tangan

Alhamdulillah tempahan makin menjadi-jadi sekarang ni...
Tak meanang tangan dibuatnya...
Tart shell mmg laju je habis kalau buat stok...

Lagi pula sekarang ni acik dah revise kan harga-harga cheese tart acik..
Mana harga yang ok tu acik maintain kan aje
Mana yang agak-agak mahal tu acik kurang sikit...
Supaya semua orang boleh menikmati cheese tart dari Amani Homebakers dengan penuh kepuasan.. Hehehe... 

Jom la layan gambar-gambar tempahan dari pelanggan-pelanggan acik ni..










Untuk Tempahan boleh terus sms / whatsapp Fina 012-6297981
Delivery/ self pick up sekitar Jasin & Ayer Keroh


Untuk update pantas anda boleh terus ke facebook kami


boleh add kami atau follow kami.

No comments:

Post a Comment