Thursday, November 20, 2014

Loyang pembakar Baruuuu...~

Disebabkan order yang semakin bertambah, acik decide nak cari loyang pembakar baru, yang boleh muat dengan oven acik yang tak berapa nak besar tu. Loyang sedia ada cuma boleh letak 35 keping kulit tart aje. So ambil masa sikit la nak membakarnya. 


Ni aje lah size loyang yang boleh muat dalam oven acik, dan boleh letak 49keping kulit tart. Ok la kan.. dari yang sebelum ni hanya 35keping aje... hehehe... 

Malam tadi bersengkang mata lepas anak-anak lena, siapkan tempahan kulit tart customer... Alhamdulillah... Rezeki Allah bagi tak pernah putus. Nak dengan tak nak aje nak usaha kan... 



Untuk yang nak menempah kulit tart atau cheese tart boleh terus sms /  whatsapp Fina 012-6297981. Terma dan syarat untuk tempahan boleh lihat kat sebelah kanan tu. Cumanya untuk tempahan kulit tart melebihi 2 pek (200pcs) hendaklah memaklumkan seminggu awal. Jadinya ada la masa acik nak siapkan kulit tart tu. Almaklum la acik ni ade kerja hakiki. hehehe...

Untuk update terkini dan pantas boleh terus ke Facebook kami Amani Homebakers


Amani Homebakers
012-6297981

No comments:

Post a Comment