Monday, November 24, 2014

Cerita Jumaat lepas

Jumaat lepas acik amik cuti, dalam misi nak menghabiskan cuti rehat yang ade berbelas hari lagi.. Hehehe... Sambil-sambil tu ambil kesempatan sekali la sipakan order customer. 

200 pcs mix tart. Tempahan dari kakak ipar acik. Sabtu tu ada birthday celebration untuk anaknya Hidayah. Dah 5 tahun dah anak buah acik ni... Hehehe... Sorry ye Hidayah acik Pnut tak dapat datang. Pak Man tak ada, susah sikit nak jalan jejauh ni. Tengok gambar, birthday theme nya minions... waaa... Kalau Aisyah ada mesti dia suka... 


Thanks ya kak Obien sebab order dengan kita... Harap maaf kalau ada yang terkurang... 
Sebenrnya tak adalah susah mana nak siapkan 200pcs ni. Tapi disebabkan kekurangan stok kulit tart, jadinya terpaksa la gentil kulit dulu... Hehehe... Anak-anak acik dah poskan ke rumah pengasuh awal pagi lagi. Hehehe... 


Bukan apa, cepat sikit acik siapkan order nanti, sebab petang tu nak pass kan order ni pada adik ipar acik. Dia la yang akan bawakan tart ni ke KL... Hehehe... Makanya bergegaslah acik menyiapkan order..



200pcs dengan 50pcs setiap satunya...



Lepas siapkan order-order ni, acik pon fetch anak-anak di rumah pengasuh dan terus ke Jusco Ayer Keroh untuk delivery tempahan ni...


Sempat jugak maksu budak-budak ni belanja makan Sushi King... Hehehe,,, Paling seronok Aisyah la. Siap nak ikut maksu dia balik... Tapi umie kene ikut sekali kata dia... Kehkehkeh...



Untuk mereka yang nak menempah dalam kuantiti yang banyak mohon buat tempahan awal-awal ye. Sempatlah acik preparekan kulit tartnya. Kalau main terjah-terjah aje nanti takut ada yang kecewa...

Seperti biasalah kalau nak menempah boleh terus sms / whatsapp Fina 012-6297981. Self pick up / delivery sekitar Jasin & Ayer Keroh.




No comments:

Post a Comment