Tuesday, September 4, 2012

Weekend Aisyah yang penuh dengan aktiviti...~

Last weekend Aisyah tu berjalan sakan... Mana tak nya... Umie dia bawak dia jalan sampai ke KL... nk jumpa babah nya... Malas nak cerita panjang-panjang layan je la gambar-gambar kat bawah ni...

Aisyah berjalan raya... Melawat adek susuan... Aliyah Aisyah... :)
** Saya ada anak susuan...

Keesokan nya pulak Aisyah pergi kenduri kahwin kawan Umie...
*** Santek kan kawan Umie ni... (kependekan ku terserlah...ciscake)
*** Aisyah sibuk nk tgk hand bouquet tu... babah panggil pun tak dengar...


Then hari ahad nya tu...kita oun balik la ke Melaka... Sampai Aisyah pon dh penat duduk dalam car seat dia... Cian anak umie ni...~



Aisyah ni kalau berjalan memang baik... susah sangat dia nak meragam... kecuali kalau dia dah penat sangat... biasa la budak- budak kan... Macam ni... Umie ngan Babah, senang hati nak bawak awak jalan ke mana pon... :)

No comments:

Post a Comment