Friday, August 17, 2012

Transformasi deep freezer

Dulu-dulu kalu buat stock EBM gune plastik liner mesti ikat dengan getah, bila dah banyak terasa macam EBM tersebut semakin menyempitkan ruang dalam deep freezer tu.
Tapi akhirnya transformasi sudah dilakukan.
Sejak-sejak bisness kerepek masa bulan puasa hari tu... Beli la sealer... so sealer yang ada tu digunakan untuk seal EBM dalam plastik liner dan boleh dibekukan dengan leper dan disusun-susun...
kalau tak kerana jual kerepek...memang tak adanya la sesaja nak beli sealer tu...hehehehe...

Jom layan gambar-gambar kat bawah ni, macam mana penyimpanan EBM dalam plastik liner ditransformasikan....

Ni la plastik liner yang digunakan untuk simpan stok EBM

Dulu-dulu ikat getah je macam ni...

Kemudian di seal, dan di bekukan leper-leper macam ni...


Pas tu susun-susunkan macam ni... sooooo very the jimat ruang dalam deep freezer...~



No comments:

Post a Comment