Wednesday, August 15, 2012

Raya Siti Aisyah Amani

Mesti ada orang macam nak terasa entry ni macam nak menunjuk-nunjukkan...?? Tapi... ade aku kesah...??? hehehehe...excited nak sambut raya dengan orang baru. Last year sambut raya macam tak berape best...sebab raya pertama tanpa ayahanda. Segalanya berubah. Hmmmm...dah... tak mau cerita sedih-sedih. Nak share cerita happy-happy je. Nak share persiapan raya si budak kecik Siti Aisyah Amani ni. Malas nak cerita panjang-panjang, layan je la gambar-gambar kat bawah ni...


Seluar ni babah yang belikan untuk Aisyah



Baju ni Ayah Long Aisyah yang belikan


Ni la antara koleksi kasut raya Aisyah... yang kale grey tu hadiah dari auntie wana...
yang tengah babah belikan... yang hujung sekali, ummie belikan...
 

Baju-baju ni..ummie belikan... kalu ummie yang belikan...kalu x kale purple mesti pink...huhuhu...
 

last but not least... baju kurung Aisyah... finally... Mama wan ye yang belikan...


Ni la budak yang nk beraya sakan ni... buah hati ummie n babah


Okeyh... Rasanya dah complete kot persiapan raya untuk Siti Aisyah... Ummie dia jugak yang tak beli apa-apa..huhuhu...sibuk siapkan persiapan raya anaknye...~ Babah nya pon sama kot... Ummie sempat carikan baju melayu untuk babah je...~


p/s : malas nk keje...mood raya dah smpai...~

1 comment:

  1. wah...banyak baju aisyah..Auntie ila jugak tak de.tak de mood nak raya.....

    ReplyDelete