Wednesday, June 20, 2012

Super Mommies on Board

Kak Ana upload pic mengepam...Saya pon nak upload jugak... Hehehe... Ini lah kejaan mommies kat R&D ni. Geng Supermak...


Yang belah kiri tu la mentor saya dalam breastfeeding ni...~

Sambil mengepam ade gak geng nak borak2...
Cumanya gajet saya tak lah secanggih gajet Kak Ana. Walaupun hanya menggunakan Avent manual, tapi cukup untuk bawak pulang bekalan untuk baby Aisyah. Lagipun breast pump tu hadiah dari incek suami... Suami yang sangat supportive dalam breast feeding thing ni. Cuma kalau berkemampuan nak upgrade ke elektrik breast pump since dah jadi EP mom ni. Tapi Avent manual tu tetap di hati...pemberian suami tercinta...



p/s : menunggu kepulangan supermak ke3 naik kerja...hehehe...

2 comments:

  1. chaiyok2! ish mana ada canggih..biasa je..jom kumpul duet beli yg double plak..semuanya utk si kecik :)

    ReplyDelete
  2. tunggu bonus hari raya,,,ahahaha,,,tu pon kalu ade...

    ReplyDelete