Monday, June 18, 2012

Suamiku... Terima Kasih...~

Thanks Yang sebab support saya dalam breastfeeding ni. Suppose semua daddies pon kena jadi macam awak. Awak adalah suami dan babah yang sangat cool dalam breast feeding thing ni. Awak tak malu-malu pun nak tolong saya bawak tong coleman tu masa di Langkawi Airport. Dan awak tak malu-malu pun bila ada orang tanya apa yang awak bawak tu. Mana nak cari suami yang macam awak ni.

Syukur Ya Allah... Kau jumpa kan aku dengan orang yang tepat. Mengetahui niatku walaupun ada kalanya hampir tersungkur di tengah jalan. Dia ada untuk sambut tanganku...

Untuk babah kepada anak-anakku... Happy Father's Day... keep maintain the coolness... We love you so much...~


Hasil perahan sepanjang family day di Langkawi..~

Babah with Aisyah's milk...fly from langkawi...


No comments:

Post a Comment