Monday, April 30, 2012

Memborong Diapers Drypers untuk Aisyah

Haaaa... Tak cukup dengan Jumaat lepas membeli diaper untuk Aisyah. Tiba-tiba Mydin buat promosi lagi murah... Apa lagi terus mengkhabarkan kepada incek suami... hehehe... Lalu waktu lunch hour tadi menterjah ke Mydin untuk memborong lagi Drypers baru... Kata promoter tu pelekat nya dah tukar...macam pet pet tu. Sebelum ni penah jugak pakai Drypers, tapi pelekatnya tu bile kene minyak sikit je dah susah nak lekat dah... Tapi bila promoter tu kata dah tukar, apa lagi...borong laaaaaaaa...


Sekali 3 daku borong...~

Rm29.99 untuk satu beg... Promosi till 1 Mei... tapi terhad kepada 2 beg sahaja untuk setiap orang... Dah la pergi sorang-sorang je tadi... 2 kali la bayar tadi...sebab nak bayar untuk sekali 3 tak lepas... lepas tu terus sumbat dalam kereta. Sebelum pulang ke office menyinggah dulu di food court beli nasi kerabu....

Nyum...nyum...~



p/s : Esok cuti...yeyeh...leh golek-golek ngan Baby Aisyah...Babah jangan jeles ye...sbb babah tak balik...huhuhuhu...

2 comments: