Wednesday, September 28, 2011

Makan-makan Raya R&DCIC

Tarikh : 23 September 2011

Menu : Satey, mee hoon sup, ketupat, rendang, kueh mueh bagai...

Tempat : Office R&DCIC
 
Masa ni makanan baru sampai...

Mari menjamu selera...~

Sessi mentapau makanan... 


Sessi bergambar bersama boss...~

Monday, September 26, 2011

Journey as a Preggy Woman

IT IS A WONDERFUL EXPERIENCE...!!!


From the phrase...apa lagi yang saya boleh explainkan... Rasanya semuanya dah jelas... Hehehe... Especially for the first-time-mama like me...

The-unexplained-feeling ni lagi la menjadi-jadi bila saya dah mula rasa this little baby in my little tummy dah mula gerak-gerak... Kicking and rolling... So active. Rasa macam dia main bola pulak kat dalam tu. Mungkin ikut babah dia kot... Hehehe...
Everytime  I look at my tummy, it's getting bigger and bigger I know my baby is growing up. Membesar sihat dan kuat...!!! 

And the most important thing is... I have a WONDERFUL HUSBAND also. Walaupun kami hanya berjumpa hujung minggu sahaja tapi dia layan saya macam princess... I know he loves both of us.

Thanks sayang for being such a nice and wonderful husband and daddy-to-be. I believe you'll be a great father to our baby. I LOVE YOU so much... Awak buat saya rindu awak setiap masa... ~




p/s : can't wait to see the baby... semoga dipermudahkan segalanya...

Wednesday, September 14, 2011

Hari Raya + Birthday

Aidilfitri tahun ini sangat berbeza dari tahun-tahun yang sebelumnya. Begitu juga dengan Ramadhan yang telah berlalu. Sekelip mata sahaja kehidupan kita boleh berubah. Dalam kesedihan menyambut Aidilfitri tanpa orang tersayang... ada juga kegembiraanya. Namun dalam kegembiraan tersebut tak pernak kami lupakan ayah.

Berbezanya Aidilfitri kali ini... aku menyambutnya dengan status isteri. Buat pertama kalinya. Sungguh teruja bila mahu menyiapkan persiapan raya, lebih-lebih lagi apabila bukan saja untuk diri sendiri, tapi untuk suami juga. Semuanya mahu sedondon... hehehe... :)


Bersama suamiku...masih mampu sembunyikan perut...ehehehe...

Selain menyambut Aidilfitri... aku juga menyambut birthday dalam bulan Syawal ni. Sekali lagi sambutan yang berbeza... ;p Incek suami telah datang ke office ku dengan membawa kek coklat... hehehe... terbaik... !!! Saya sayang kamu...


birthday cake from incek suami... tapi ade kesalahan ejaan di situ...





sessi memotong kek... terima kasih incek suami...
 


p/s : will love you till the end of my life...