Friday, October 29, 2010

Happy birthday mama

Patutnya nak tulis entry ni semalam sebab semalam la birthday mama aku. Tapi...there were lots of things to do lah..tak sempat.

Setiap tahun aku tak pernah lupa birthday mama, tapi macam mana entah semalam aku boleh terlupa...deeyyy...apa punya anak la ni...huhuhu..adik aku pun sama jugak boleh terlupa...hahaha...Hanya tersedar bila adik aku bukak facebook then tertengok abang aku punya post. Cepat-cepat aku tengok kalender.

"A'ah laaah...hari 28 Oktober...hari jadi mama..."

Alamak..macam mana aku boleh lupa...!!! Kebetulan masa tu mama aku keluar pergi rumah nenek. So...aku pun berkira-kira nak pergi Jusco beli kek. Sudah la dengan tak mandinya lagi. Aku terus ambil handphone text incek tunang about the incident. Aku ajak dia peri Jusco teman beli kek. Tapi dia kata tak payah, nanti dia pergi beli dan hantarkan ke rumah sebab tengahari tu dia mahu ke Johor. Yeaayy...!!! Selesai masalah aku...hehehe..the very much thank you incek sayang...Love you lah...But hey...!! I love mama more... hehehe...

Tarraaaaa...Kek Mocha Wallnut for my mama



After the cake was delivered...aku simpan la dalam peti sejuk. Tapi mama balik dia tak tanya apa-apa pun pasal kek tu.

Malamnya pulak mama nak bertolak ke Sabah. So, aku tunggu semua orang pulang dari kerja for the celebration....Walaupun seorang dari kami tak ade...sedih jugak laaaa...
Mama : Kesian Jaja tak ada...

Hmmmm...Tak apa la mama...Jaja kan tengah exam...Tahun ni saja yangtak cukup satu...
Hihihi...Love them so much...
p/s : bila la ade orang nak beli kan kek untuk hari jadi saya...

No comments:

Post a Comment